Bănci și Asigurări

Omer Tetik, Banca Transilvania: Vrem să progresăm cu integrarea Volksbank şi anul viitor vom fi din nou gata pentru shopping

Omer Tetik, Banca Transilvania: Vrem să progresăm cu...

Autor: Sebastian Tănase

31.03.2015, 10:35 1997

Preluarea Volksbank a fost cea mai mare tranzacţie din România în 2014 din punct de vedere al achiziţiei de active, iar după finalizarea acestei preluări suntem interesaţi de noi achiziţii, a declarat marţi Omer Tetik, preşedintele Băncii Transilvania, la ZF TOP TRANZACŢII. 

"La inceputul anului trecut noi am început sa dăm semnale în piaţă. Căutam targeturi de achizitie şi vizam o bancă. Nu voiam însă să intrăm in tranzacţii foarte mici. Volksbank a fost un target bun. Avea cota de piaţă destul de semnificativa, era activă în zonele unde noi voiam sa creştem activitatea bancară. Instituţia deja trecuse prin vânzare de portofoliu si a creat un precedent. Un benchmark"

Suntem in continuare in cautare de alte achiziţii. Nu vrem sa pierdem dinamismul Băncii Transilvania. Vrem sa progresam cu integrarea Volksbank in BT si anul viitor vom fi gata pentru shopping.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO