Omer Tetik, CEO la Banca Transilvania: Am început să investim într-o divizie de educaţie privată

19 mar 2018 Autor: Răzvan Botea

Banca Transilvania creează o nouă divizie în cadrul căreia se va ocupa de educaţia privată, a spus Omer Tetik, director executiv al Băncii Transilvania, în cadrul evenimentului Romanian Business Leaders Summit. 

„Am început să investim, să înfiinţăm divizia de educaţie privată, să începem să creăm o echipă. Va dura câteva luni, să vedem modelele din diferite ţări şi să găsim un partener finanţator.” Investiţiile în zona educaţiei private vor însemna şi un ajutor dat părinţilor pentru a cumpăra rechizite sau profesorilor pentru stagii de pregătire. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.03.2018

 
Cuvinte cheie:
transilvania
, educatie
, banca transilvania
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide