Bănci și Asigurări

OTP Bank lansează o platformă unde IMM-urile pot accesa credite online de până la 300.000 euro

OTP Bank lansează o platformă unde IMM-urile pot accesa...

Autor: Cristina Bellu

23.10.2019, 12:43 194

OTP Bank, sucursala locală a grupului ungar cu acelaşi nume, lansează o platformă unde IMM-urile cu afaceri anuale de maximum 5 mil. euro pot accesa credite de până în 300.000 de euro pentru finanţarea activităţii sau a investiţiilor.

"Mizăm pe digitalizarea accelerată a proceselor pentru a asigura un acces imediat şi simplificat la resurse financiare şi pe experienţa directă cu clientul pentru a genera valoare. Având în vedere că IMM-urile sunt o prioritate pentru noi, vrem să creştem cota de piaţă în relaţie cu ele, deoarece reprezintă o parte foarte importantă a economiei reale", explică Alexandru Gabriel Neagu, Director Direcţia IMM, în cadrul OTP Bank România.

OTP Bank România se poziţiona pe locul 9 în topul băncilor de pe piaţa locală aferent anului 2018, cu o cotă de piaţă de circa 2,5%. Activele totale ale OTP Bank au atins 12,3 mld. lei în S1/2019, fiind  în creştere cu 10% faţă de înce¬putul anului şi cu 18% faţă de S1/2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO