Bănci și Asigurări

OTP Bank majorează din nou dobânzile pentru depozitele în lei, la 5,1% pentru cele pe 1 lună şi 6,1% pentru cele pe 3 luni

OTP Bank majorează din nou dobânzile pentru depozitele...

Autor: Cristina Bellu

08.08.2022, 12:20 4159

OTP Bank România a anunţat că dobânzile pentru depozitele la termene de 1 şi 3 luni au fost majorate cu 0,4% şi 1,1%, ajungând până la 5,1% şi, respectiv, 6,1%.

În acelaşi timp, clienţii beneficiază de zero comisioane de deschidere, lichidare şi retragere numerar. Cel din urmă beneficiu se aplică în cazul retragerilor de numerar provenite din depozitele la termen la data scadenţei, constituite pe maturităţi mai mari de o lună.

“Noile rate de dobândă sunt valabile pentru toţi clienţii persoane fizice, fiind accesibile atât pentru reînnoirea depozitelor existente, cât şi pentru deschiderea unor depozite noi”, au transmis luni reprezentanţii băncii.

Potrivit acestora, clienţii care optează pentru deschiderea depozitelor prin serviciul de Mobile Banking – SmartBank – sau prin serviciul de Internet Banking – OTPdirekt – vor beneficia de un bonus de plus 0,2%, însemnând în total o dobândă de până la 6,30% pentru depozitele la termen constituite pentru trei luni, în lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO