Bănci și Asigurări

OTP Bank România a terminat prima jumătate a anului 2021 cu un profit de 27 mil. lei, în creştere cu 50%, în timp ce activele băncii au ajuns la 15,9 mld. Lei

Gyula Fatér, direc­tor general, OTP Bank România

Gyula Fatér, direc­tor general, OTP Bank România

Autor: Cristina Bellu

16.08.2021, 00:05 94

♦ Gyula Fatér, OTP Bank România: Piaţa exprimă o nevoie solidă de finanţare, iar programele noastre de investiţii, în zona operaţională, digitalizare sau dezvoltare de produs, au exact acest scop, de a atrage noi clienţi şi de adaptare constantă a ofertei.

OTP Bank, subsidiara de pe piaţa ro­mâ­nească a celui mai mare grup ban­car din Ungaria, a înregistrat în pri­mul semestru un profit conso­lidat după impozitare de 27 mil. lei, mar­când o creştere de aproa­pe 50% faţă de primul semestru al anului trecut, no­tează raportul finan­ciar publicat la Budapesta, care prezintă rezultatele con­solidate ajustate în con­formi­tate cu standardele de raportare ale grupului.

„Paşii pe care îi facem cu hotă­râre în programul nostru de creştere la nivel naţional sunt confirmaţi de re­zultatele acestor prime şase luni ale anului. Piaţa exprimă o nevoie solidă de finanţare, iar programele noastre de investiţii, în zona operaţională, digi­talizare sau dezvoltare de produs, au exact acest scop, de a atrage noi clienţi şi de adaptare constantă a ofertei. Corelaţia este di­rectă, cu re­zul­tate fru­moase în ceea ce pri­veşte îm­prumuturile noi sau creşterea pen­tru linia împrumuturilor performan­te, unde suntem deja în linie pentru atin­gerea ţintei de creş­tere pentru acest an“, spune Gyula Fatér, direc­tor general, OTP Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO