Bănci și Asigurări

OTP Bank România dă o finanţare de 21 mil.euro pentru dezvoltatorul imobiliar Nor Real Estate, parte a grupului Atenor

OTP Bank România dă o finanţare de 21 mil.euro pentru...

Autor: Mircea Nica, Claudia Medegra

10.07.2024, 00:04 158

OTP Bank România a încheiat un acord de finanţare de 21 mil. euro cu Nor Real Estate, parte a grupului Atenor, pentru dezvoltarea şi administrarea Fazei 1 (B1/B2) a proiectului @Expo, o clădire de birouri de top situată în zona Expoziţiei din Bucureşti, potrivit informaţiilor transmise de bancă. 

Proiectul @Expo, care se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de 48.688 mp, oferă spaţii de birouri de înaltă calitate, concepute pentru companiile care caută soluţii moderne şi sustenabile. Acest proiect imobiliar inovator aduce o perspectivă nouă pe piaţa clădirilor de birouri din Bucureşti.

„Finanţarea proiectului @Expo nu doar că reflectă angajamentul nostru de a sprijini iniţiativele sustenabile, dar şi dorinţa de a contribui activ la dezvoltarea economică şi urbană a Bucureştiului. Prin finanţarea acestui proiect, OTP Bank România contribuie la dezvoltarea unei pieţe imobiliare moderne şi sustenabile, care răspunde cerinţelor actuale de mediu şi eficienţă energetică“, a declarat Roxana Hidan, director general adjunct şi coordonator al Diviziei de Afaceri la OTP Bank România.  Centrul de afaceri @Expo este construit conform celor mai recente standarde de eficienţă energetică, obţinând atât certificarea BREEAM - Excepţional“, cât şi un certificat de performanţă energetică de clasa A. 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro