Bănci și Asigurări

OTP Bank România lansează de vineri o campanie de Black Friday, oferind o dobândă de 9,75% la depozitele la termen de 3 sau 6 luni, pentru 500 de clienţi

OTP Bank România lansează de vineri o campanie de Black...

Autor: Roxana Rosu

11.11.2022, 14:39 318

OTP Bank România derulează de vineri campania Black Friday 2022 pentru persoane fizice si antreprenori, oferind o dobândă promoţională pentru un număr limitat de clienţi, respectiv 9,75% la depozitele la termen de 3 sau 6 luni.

500 de locuri sunt disponibile în cadrul promoţiei

Antreprenorii beneficiază de costuri zero pentru întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

„Campania Black Friday cuprinde produse bancare construite cu o abordare concentrată asupra nevoilor clienţilor persoane fizice şi antreprenori. În contextul economic actual, este important să avem predictibilitate şi asupra costurilor, iar prin aceste oferte propunem clienţilor instrumente eficiente, cu costuri zero, care acoperă exact acest obiectiv.”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct şi coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România.

Campania se derulează în perioada 11.11-30.12.2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO