Bănci și Asigurări

OTP Bank: Trebuie să luăm în considerare că tranzacţiile interbancare instant au în mod normal un grad de utilizare mult mai redus faţă de operaţiunile de cont curent şi cele uzuale

OTP Bank: Trebuie să luăm în considerare că...

Autor: Mircea Nica

10.02.2021, 17:00 184

♦ Plăţile interbancare instant pot fi folosite în România doar între patru bănci, respectiv Banca Transilvania, CEC Bank, Libra Internet Bank şi BCR, care au aderat deja la această soluţie.

OTP Bank, a noua bancă din sistemul bancar ro­mâ­nesc după active, urmăreşte o creştere orga­ni­că, care se aplică în privinţa amprentei fizice a re­ţe­­lei te­ri­toriale şi în dezvoltarea pro­du­se­lor şi ser­­viciilor băncii, potrivit infor­ma­­ţi­ilor trans­­mise de reprezen­tanţii OTP Bank, pen­­tru ZF. În ceea ce pri­veşte tran­zac­ţi­ile interbancare instant, OTP Bank sus­­ţi­ne că au un grad de uti­li­zare mai re­dus com­­parativ cu ope­raţiunile de cont curent.

„În dezvoltarea activităţilor lo­cale, OTP Bank România urmă­reşte o stra­tegie de creştere organică, care se aplică atât în privinţa amprentei fizice a reţelei te­rito­ria­le, cât şi în dezvoltarea produselor şi ser­vi­ciilor băn­cii. Întâi, trebuie să luăm în considerare fap­tul că tranzacţiile interbancare instant au în mod nor­­mal un grad de utilizare mult mai redus faţă de ope­­raţiunile de cont curent şi operaţiunile bancare uzu­ale ale unui client“, au explicat reprezentanţii băncii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO