Bănci și Asigurări

OTP Group demarează integrarea unei noi platforme, FLOWX.AI, destinată în principal firmelor

OTP Group demarează integrarea unei noi platforme,...

Autor: Mircea Nica

06.04.2022, 12:43 163

OTP Group, prezent şi pe piaţa din România prin intermediul OTP Bank România, a demarat integrarea unei noi platforme, FLOWX.AI, un motor de orchestrare digitală pentru dezvoltarea rapidă a serviciilor oferite în multiple pieţe, care se adresează mediului de afaceri, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii OTP.

“În 10 ani, domeniul serviciilor financiare ar putea arăta cu totul diferit. Astfel, ca grup, am ales abordarea de a ne uita la cum putem să ne îmbunătăţim capabilităţile în interiorul companiei pentru a ne deservi clienţii acum. Alegerea unui partener precum FLOWX.AI contribuie la realizarea acestor obiective şi la transformarea tehnologiei dintr-un punct nevralgic într-un avantaj”, a declarat Zoltán Kaszás - MD and Group IT Strategy, OTP Group.

Grupul OTP are în vedere o strategie privind creşterea cotei de piaţă prin rapiditate operaţională, inovaţie, dar şi atragerea şi reţinerea angajaţilor din Europa Centrală şi de Est. FLOWX.AI, platforma de dezvoltare digitală bazată pe low-code/no-code, contribuie la construirea unor experienţe relevante pentru angajaţii şi clienţii companiilor din domeniul serviciilor financiare în doar câteva săptămâni, precum: onboarding pentru operaţiunile din zonele de Retail şi Corporate, creditele imobiliare sau împrumuturi negarantate.

Platforma joacă un rol-cheie în transformarea ecosistemului de servicii financiare, într-un context în care 7 din 10 organizaţii nu au în plan să înlocuiască sistemele de bază în procesul de transformare digitală.  FLOWX.AI se integrează cu sistemele existente pentru a extinde rapid capabilităţile în ceea ce priveşte interacţiunea directă cu clienţii, datele, integrarea şi migrarea în cloud, au mai transmis reprezentanţii OTP.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO