Bănci și Asigurări

Otto Broker: În 2019 depăşim un milion de euro prime intermediate în asigurările de credit comercial

Otto Broker: În 2019 depăşim un milion de euro prime...

Autor: Anelis Baciu

13.06.2019, 00:05 175

Otto Broker, o companie de bro­ke­raj în asigurări fondată de antre­prenorul român Victor Şraer, estimează că în acest an va depăşi un milion de euro prime intermediate pe segmentul asi­gurărilor de credit comercial, adică acele poliţe care oferă protecţie com­pa­niilor în cazul insolvenţei unui client sau partener de business.

„În 2019 depăşim un milion euro pri­me intermediate în asigurările de cre­dit comercial. Susţinem aproape 50 de companii locale şi internaţionale nu nu­mai în contractarea poliţei de asi­gurare a creditului comercial, dar şi în uti­lizarea ei ca instrument de creştere. Important de menţionat în acest con­text este şi faptul că împreună cu colegii noştri din International Broker Credit Alliance am reuşit să identificăm soluţii pentru clienţii noştri, inclusiv la asi­gurători din afara României, iar acest lucru le-a creat un avantaj competitiv“, a declarat Răzvan Şofâlcă, partener în cadrul Otto Broker.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO