Bănci și Asigurări

Ovidiu Racoveanu, fost membru în boardul Generali, a fost numit director de subscriere la Asirom

Ovidiu Racoveanu a intrat în asigurări ca actuar, iar timp de şase ani a rămas pe această poziţie

Ovidiu Racoveanu a intrat în asigurări ca actuar, iar timp de şase ani a rămas pe această poziţie

Autor: Anelis Baciu

15.07.2015, 00:06 947
Asirom, companie deţinută de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG), l-a numit pe Ovidiu Racoveanu director al departamentului de subscriere pe asigurări de viaţă, potrivit informaţiilor de pe profilul de LinkedIn al lui Racoveanu, confirmate de acesta.
 
„În cadrul departamentului de subscriere mă ocup de două activităţi principale şi anume subscrierea pe asigurări de viaţă şi dezvoltarea de produse. Departamentul contribuie la îndeplinirea ţintelor de dezvoltare şi profitabilitate stabilite de companie“, a afirmat pentru ZF Ovidiu Racoveanu.
 
El fusese recrutat de Asirom pe poziţia de health & corporate director (n.red. - director pe asigurări de viaţă şi companii) în primăvara anului trecut de la rivalii de la Generali. La asigurătorul italian Generali, Racoveanu a fost membru în board, responsabil cu asigurările de viaţă şi de sănătate, timp de cinci ani în perioada decembrie 2008 - decembrie 2013, iar anterior numirii în bord s-a ocupat de departamentul tehnic de viaţă al asigurătorului.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO