Bănci și Asigurări

(P) Raiffeisen Leasing lansează programul de susţinere a producătorilor români şi a economiei româneşti prin leasing financiar „aşa cum trebuie”

#restartafacere #restarteconomie

(P) Raiffeisen Leasing lansează programul de susţinere...

Autor: Publicitate

09.06.2020, 08:00 999

Cum a luat naştere programul pentru susţinerea producătorilor români?

 

Bob De Man: Este un moment în care trebuie să dăm dovadă cu toţii de o conduită responsabilă, să arătăm că ne pasă de clienţi şi de economia românească. Redresarea economică va depinde nu numai de evoluţia pandemiei ci şi de capacitatea noastră de reacţie, prin programe şi politici de stabilizare. Venim cu acest program pentru a sprijini producătorii români, dezvoltarea producţiei interne, relansarea economiei româneşti şi păstrarea locurilor de muncă, în contextul COVID-19.

 

Chiar dacă sentimentul general a fost că lumea s-a oprit în loc, noi nu ne-am oprit, am continuat să  ne uităm spre viitor, la ce putem face şi cum putem ajuta. Am simţit un entuziasm şi o dorinţă de revenire puternică şi din partea clienţilor noştri şi este datoria noastră să îi susţinem.

 

După starea de urgenţă agenţii economici sunt în aşteptarea unor măsuri care să îi ajute să se restarteze. Cum îi puteţi ajuta ca finanţator, într-un context care se anunţă dificil şi pentru piaţa în care activaţi?

 

Bob De Man: Avem marele avantaj de a face parte dintr-un grup financiar puternic, cu o poziţie foarte bună de capital, care a dovedit sustenabilitate, responsabilitate şi soliditate în piaţă şi în alte momente critice pentru economie şi care nu şi-a stabilit niciodată o strategie doar pe termen scurt. Prin urmare, perspectivele sunt îmbucurătoare pentru noi, putem ajuta la renaşterea business-ului românesc şi o vom face.

 

Clienţii sunt prioritatea pentru noi şi suntem aici pentru a le susţine nevoile de

finanţare.

 

A venit momentul să ne întoarcem la treabă, cu toate forţele, pentru a da

#restartafacere #restarteconomie.

 

Pe lângă măsurile de sprijin acordate clienţilor afectaţi de pandemia COVID-19, măsuri în urma cărora am suspendat plata ratelor pentru un număr de 1187 de clienţi, am simţit nevoia să  facem ceva mai mult şi am pus la bătaie expertiza noastră, idei şi emoţii, pentru a veni cu un program care să ajute la restartul

afacerilor româneşti şi în consecinţă, la restartarea economiei locale.

 

Care sunt avantajele acestui program?

 

Bob De Man: Principalul avantaj este costul foarte bun de finanţare, care

înseamnă o reducere de 0,5% pentru clienţi faţă de dobânda noastră standard, zero comision de administrare în primul an de leasing şi 5% avans, posibil prin programul de garantare europeană COSME, pentru tranzacţiile eligibile.

În plus, în cadrul programului, oferim până la 6 luni CASCO gratuit şi reduceri la cotele de asigurare.

 

Care sunt clienţii cărora vă adresaţi?

 

Bob De Man: Pentru a face posibilă revenirea economiei româneşti, resursele acestui program vor fi direcţionate către sectoarele economice cu valoare adăugată în economie.

Am identificat companii româneşti care produc şi comercializează bunuri

finanţabile în leasing financiar din domeniile construcţii, agricultură, transporturi şi auto, domenii cu ponderi foarte importante în economie.

 

Prioritatea Raiffeisen Leasing rămâne susţinerea clienţilor, menţinerea continuităţii afacerilor lor şi dezvoltarea continuă a activităţii acestora, prin leasing aşa cum trebuie, corect, responsabil şi sustenabil.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO