Bănci și Asigurări

(P) SanoPass acordă beneficii de sănătate şi cashback instant pentru deţinătorii de carduri Visa din România

(P) SanoPass acordă beneficii de sănătate şi cashback...

Autor: Publicitate

19.05.2022, 16:51 1307

Platforma de servicii şi abonamente medicale şi de fitness SanoPass demarează un parteneriat cu Visa pentru a facilita accesul la sănătate deţinătorilor de carduri

 

Consumatorii care deţin un card Visa emis în România şi îl înrolează în aplicaţia SanoPass vor primi instant 10% cashback, prin intermediul serviciului Visa Direct, pentru toate tranzacţiile efectuate prin platformă până la 30 aprilie 2023. De asemenea, deţinătorii de carduri Visa vor putea beneficia gratuit de servicii de fitness în reţeaua SanoPass de săli partenere, precum şi de consultaţii şi investigaţii gratuite prin telemedicină, timp de o lună de la adăugarea cardului în aplicaţie.

SanoPass este o platformă de med-tech care unifică şi digitalizează accesul la sănătate si sport, în peste 1.000 de clinici private, atât de proximitate, cât şi din reţele mari, şi peste 150 de săli de fitness. SanoPass asigură accesul la peste 11.000 de medici, garantând programări cu acoperire naţională în maximum 48 de ore. Prin intermediul reţelei sale naţionale de parteneri, SanoPass asigură servicii medicale si de fitness pentru 50.000 de abonaţi şi 30.000 de utilizatori activi.

În următoarele 6 săptămâni, utilizatorii platformei, dar şi toţi ceilalţi pacienţi sau clienţi ai partenerilor SanoPass, vor regăsi în recepţii QR-urile SanoPass într-un format nou, personalizate cu informaţii legate de această campanie. Ne adresăm tuturor celor care intră într-o clinică sau sală de fitness parteneră şi care deţin un card Visa, oferindu-le o alternativă de plată prin aplicaţie, mai simplă şi mai eficientă decât plăţile în numerar. De asemenea, introducem o noutate în ceea ce priveşte oferirea cashback-ului, acesta fiind acordat instant prin intermediul serviciului Visa Direct”, a declarat Filip-Andrei Bulau, Medical & Fitness Network Director Romania & Moldova at SanoPass. “Ne dorim să democratizăm prin digitalizare accesul la sănătate şi la o viaţă activă, iar platforma SanoPass aduce acum mai aproape acest deziderat pentru milioane de deţinători de carduri Visa din România”.

Prin parteneriatul cu SanoPass, extindem aria de beneficii disponibile pe cardul Visa într-o zonă extrem de importantă în contextul actual, şi anume serviciile medicale, printr-un mecanism transparent, simplu şi instant de recompensare a clienţilor, prin intermediul platformei Visa Direct. Suntem convinşi că noul beneficiu va fi primit cu entuziasm de clienţi, care sunt tot mai atenţi nu doar la modul în care plătesc, ci şi la modul în care sunt recompensaţi”, a declarat Elena Ungureanu, Visa Country Manager, Romania.

Reţeaua SanoPass include centre medicale precum Sanador, Emerald, Clinica Sante, Synevo, Affidea – Hiperdia, Arcadia, Medstar, Spitalul Pelican şi altele, iar sălile de fitness partenere includ StayFit, 700 FIT, Sweat, Neby Fitness, Fit9 by Alma, Bodybible, Endorfine etc.

 

Despre SanoPass

Aplicaţia SanoPass are peste 50.000 utilizatori şi oferă acces la o reţea naţională de 1000 de clinici partenere şi 150 de săli de fitness. Abonamentele SanoPass conţin servicii de medicina muncii, consultaţii, investigaţii, analize medicale, stomatologie, nutriţie, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată, dar şi fitness şi aerobic. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători şi Telemedicină non-stop.

www.sanopass.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO