Bănci și Asigurări

Parteneriat între Raiffeisen Bank şi Edenred România pentru a facilita accesul IMM-urilor la produsele din zona de beneficii extrasalariale

Parteneriat între Raiffeisen Bank şi Edenred România...

Autor: Cristina Bellu

28.11.2022, 13:45 203

Raiffeisen Bank şi Edenred, principalul jucător al pieţei de beneficii extrasalariale din România, au semnat un parteneriat care are rolul de a facilita accesul clienţilor IMM ai băncii la produsele aflate în portofoliul Edenred – carduri de masă, carduri cadou, carduri de vacanţă şi carduri culturale.

Astfel, începând de anul acesta, clienţii IMM ai Raiffeisen Bank vor regăsi în sucursalele băncii toate informaţiile necesare pentru produsele oferite de Edenred: Card Ticket Restaurant, Card Cadou, Card Cultural, Card Vacanţă şi platforma Benefit.

„Completăm oferta Raiffeisen pentru clienţii IMM, pe partea de convenţii salariale, cu un pachet suplimentar de beneficii oferit angajaţilor. Parteneriatul face parte din seria serviciilor non-bancare pe care le oferim clienţilor noştri, menite să-i sprijine eficient, prin lărgirea gamei de servicii de care echipele lor pot beneficia”, explică Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM la Raiffeisen Bank.

Fiecare produs are o descriere completă a beneficiilor pe care le pot avea potenţialii clienţi. Printre acestea se numără scutirea de la plata taxelor sociale şi deduceri la plata impozitului pe profit, beneficii existente pentru toate tipurile de carduri.

„În prezent, 100% dintre soluţiile oferite de Edenred sunt digitale. Lucrăm să îmbunătăţim constant experienţa de utilizare digitală şi să extindem portofoliul cu servicii”, adaugă Ştefan Toderiţă, Strategy & Development Director, Edenred România.

Aproape 80% dintre companii spun că acordarea de tichete reprezintă un avantaj în negocierea pachetelor salariale, în timp ce 86% dintre acestea apreciază avantajele fiscale ale tichetelor de valoare, conform unui Studiu de percepţie asupra sistemului tichetelor de valoare, realizat de Exact Business Solutions la cererea Asociaţiei Profesionale a Emitenţilor de Tichete (APET).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO