Bănci și Asigurări

Patria Bank lansează un program de educaţie financiară gratuit, la care se pot înscrie antreprenorii din România

Patria Bank lansează un program de educaţie financiară...

Autor: Roxana Rosu

25.10.2022, 11:09 196

Patria Bank lansează Academiei Patria, un program de educaţie financiară pentru antreprenori, format din mai multe workshop-uri, derulate exclusiv online.

Potrivit băncii, proiectul educaţional îşi propune să sprijine mediul de afaceri din România, în contextul economic dificil din prezent.

 ”Accesul la programul nostru de instruire este gratuit, iar specialişti renumiţi îşi vor împărtăşi cunoştinţele timp de câteva săptămâni, pentru a creşte know-how-ul antreprenorilor în economie, finanţe, marketing, produse bancare, fonduri europene şi ESG. Antreprenoriatul este motorul dezvoltării economice şi, în aceste vremuri dificile, sprijinirea antreprenorilor pentru a putea continua să adauge valoare mediului de afaceri este esenţială”, a declarat Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

În cele patru săptămâni de workshop-uri, antreprenorii îşi pot îmbunătăţi cunoştinţele de business, pentru a putea să facă faţă mai bine provocărilor şi să ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO