Bănci și Asigurări

Patria Bank şi Namirial, furnizor de servicii digitale pentru companii, extind parteneriatul pentru dezvoltarea unei noi platforme de produse 100% online a băncii

Patria Bank şi Namirial, furnizor de servicii digitale...

Autor: Mircea Nica

07.06.2021, 17:30 551

Patria Bank şi Namirial, companie care oferă servicii de transformare digitală a proceselor de business, au anunţat extinderea parteneriatului început acum câţiva ani, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

“Parteneriatul va evolua în continuare pentru a susţine clienţii într-o călătorie digitală completă, cu o experienţă facilă şi prietenoasă, şi astfel o gestionare optimă a vieţii lor financiare”, a declarat Valentin Vancea, Director General Adjunct, membru în Consiliul Director al Patria Bank.

Clienţii Patria Bank vor putea în curând să-şi deschidă un cont şi să achiziţioneze produse non-credit, 100% online, prin intermediul platformei digitale Patria Bank care integrează soluţiile certificate eIDAS oferite de Namirial printre care platforma de identificare video LiveIDĂ, platforma de gestionare a tranzacţiilor digitale eSignAnywhere şi semnăturile electronice calificate.

“Continuând procesul de dematerializare pe care l-am început acum câţiva ani cu Patria Bank când am implementat semnătura electronică olografă biometrică, extindem acum gama de soluţii pentru a facilita accesul clienţilor la produsele şi serviciile pe care bancă le va oferi 100% online. Platforma digitală Patria Bank integrează platforma de semnare la distanţă eSignAnywhere, soluţia de identificare la distanţă LiveID Ă şi Serviciile de Încredere pe care le oferim în România în temeiul Regulamentului UE 910/2014 ", a adăugat Adrian Dinculescu, Managing Director, Namirial.

Astfel, Patria Bank accelerează procesul de transformare digitală prin implementarea acestor soluţii, iar angajaţii băncii vor putea utiliza serviciul de semnătură digitală, cu certificat calificat, pentru a semna documentele interne precum şi documente cu partenerii şi furnizorii externi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO