Bănci și Asigurări

Paul Cazacu, CEO UNIQA Asigurări: UNIQA urmăreşte dezvoltarea activităţii în 2022 pe segmentele nonauto, asigurări de viaţă şi face demersuri pentru noi soluţii pe asigurări de garanţii şi săntăte

Uniqa Asigurări a ajuns la subscrieri pe zona asigurărilor nonauto de 37,2 mil. euro.

Uniqa Asigurări a ajuns la subscrieri pe zona asigurărilor nonauto de 37,2 mil. euro.

Autor: Mircea Nica

03.03.2022, 16:20 338

Cele două companii, parte a grupului Uniqa, cu activitate pe zona asigurărilor generale şi pe asigurări de viaţă au încheiat 2021 cu prime brute subscrise de 102,2 mil. euro, în creştere cu 8,9% faţă de 2020. Profitul brut cumulat a ajuns la 5 mil. euro, în creştere cu peste 66%.

Uniqa România, compusă din do­uă companii care aparţin grupului aus­triac Uniqa, urmăreşte extinderea busi­nessului, asigurările de garanţii repre­zentând un segment pe care Uniqa vrea să dezvolte soluţii, a transmis Paul Cazacu, CEO al Uniqa Asigurări.

„Pentru Uniqa, 2021 a fost un an de transformare majoră. Am trecut la o nouă etapă în evoluţia companiei, iar acest lucru s-a văzut la nivelul mo­du­lui în care ne organizăm şi gândim strategia, poziţionând clientul în centrul tuturor acţiunilor. Noul nostru model de afaceri este organizat pe trei paliere, adresând nevoile specifice fie­cărui segment: Retail, Corporate & Affinity şi Bancassurance. Uniqa ur­măreşte, mai departe, obiectivele de creş­tere durabilă, cu planuri am­bi­ţioase pentru dezvol­ta­rea activităţii in 2022 pe segmentele de asigurări nonauto şi asigurări de viaţă“, a declarat Paul Cazacu, CEO Uniqa Asigurări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO