Bănci și Asigurări

Peste 10.000 de locuitori din Bucureşti, Sector 4, şi-au plătit taxele şi parcarea la Staţiile de Plată SelfPay în primele două săptămâni din 2019

Peste 10.000 de locuitori din Bucureşti, Sector 4,...

Autor: Bogdan Alecu

22.01.2019, 16:33 2100

În prima jumătate a lunii ianuarie 2019, liderul local al pieţei de terminale de plată de tip self-service SelfPay, a procesat pentru peste 10.000 de locuitori ai Sectorului 4 al Capitalei peste 15.000 de tranzacţii de plată a taxelor şi impozitelor locale precum şi a parcării de reşedinţă. În total, 70% dintre cei care au achitat taxa de parcare de reşedinţă în această perioadă au ales Staţiile de Plată SelfPay în locul tradiţionalelor cozi de la ghişee. În acelaşi timp, aproximativ 10% dintre cei care au plătit taxele şi impozitele au optat pentru aceeaşi metodă facilă şi modernă de plată.

“Peste 10.000 de locuitori ai Sectorului 4 din Capitală au câştigat timp liber prin efectuarea plăţilor pentru impozitele locale sau a locului de parcare de reşedinţă, la peste 350 din cele 4.000 de Staţii de Plată SelfPay, evitând astfel cozile de la ghişee. Ne bucurăm că putem participa la procesul de digitalizare a serviciilor oferite de autorităţile locale, cetăţenilor, punând la dispoziţie tehnologia şi infrastructura pe care le-am creat în ultimii 10 ani”, a declarat Adrian Badea, CEO SelfPay.

Locuitorii Sectorului 4 îşi pot plăti taxele şi parcările de reşedinţă doar cu cartea de identitate sau cu înştiinţarea de plată pe care au primit-o de la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 (DGITL)/codul de referinţă primit de la Direcţia Mobilitate Urbană (DMU), la oricare dintre cele 4.000 de Staţii SelfPay, amplasate în peste 900 de localităţi din ţară. Procesul durează 2-3 minute şi este cel mai rapid mod de plată cu numerar a taxelor.

Staţiile de plată SelfPay pot fi găsite în marile reţele de retail, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care  magazinele sunt deschise.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO