Bănci și Asigurări

Piraeus Bank reduce ratele dobânzilor la creditele cu garanţie imobiliară acordate în franci sau euro în perioada 2007-2008

Piraeus Bank reduce ratele dobânzilor la creditele cu...

Autor: Liviu Popescu

06.10.2015, 00:03 703

Piraeus Bank, un jucător de talie medie din sistem, propune clienţilor săi care au în derulare credite cu garanţie imobiliară posibilitatea reducerii ratelor lunare, printr-o ofertă cu dobândă variabilă cu marja fixă pe toată durata creditului de 4,4%, la care se adaugă indicele de referinţă aferent monedei creditului, revizuibil la trei luni.

Oferta se adresează clienţilor bun-platnici care au contractat de la Piraeus în perioada 2007-2008 un credit imobiliar/ipotecar/de consum cu garanţie reală imobiliară, în euro sau franci elveţieni, cu dobândă variabilă. Banca spune că nu vor exista comisioane/taxe iniţiale sau periodice legate de credit şi totodată menţionează că va suporta costurile notariale şi orice alte costuri legate de înregistrarea garanţiilor.

„Prin propunerea pe care o lansăm, ratele clienţilor se vor reduce în medie cu 13%, putând ajunge, în funcţie de condiţiile specifice fiecărui credit, până la 35%“, a declarat Cătălin Pârvu, directorul general al Piraeus Bank. Clienţii care se încadrează în această categorie va trebui să se prezinte în unităţile băncii începând cu 12 octombrie pe o perioadă de şase luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO