Bănci și Asigurări

Ce planuri are Allianz-Ţiriac. Allianz-Ţiriac mizează pe creşterea pieţei şi reducerea deficitului de protecţie prin asigurare. Asigurările devin tot mai importante într-o vreme care lasă din ce în ce mai puţin loc certitudinilor

Ce planuri are Allianz-Ţiriac. Allianz-Ţiriac mizează...

Autor: Mircea Nica

08.06.2022, 16:30 121

„Ne concentrăm pe construirea modelului de business adaptat realităţii de azi, dar mai ales a celei de mâine. Mizăm pe activarea şi mai mult a gândirii antreprenoriale, pe flexibilitate şi accelerarea simplificării în relaţiile cu clienţii, partenerii şi angajaţii noştri“, au spus reprezentanţii companiei pentru ZF.

Allianz-Ţiriac, a doua cea mai mare companie de asigurări din piaţa locală, îşi va continua proiectul de integrare a companiei preluate, Gothaer România, menţinând un pas alert, au spus reprezentanţii companiei în chestionarul pentru Anuarul de Business al României - Cei mai mari jucători din economie pe care ZF îl va publica în perioada următoare.

„Asigurările devin tot mai importante într-o vreme care lasă din ce în ce mai puţin loc certitudinilor. De aceea, mizăm pe creşterea pieţei şi reducerea deficitului de protecţie prin asigurare. În 2022 vom menţine pasul alert, avem multe iniţiative în derulare, menite să aducă asigurările aproape de clienţi, dar şi un proiect de integrare, pentru că, aşa cum ştiţi, Allianz-Ţiriac a preluat Gothaer România, actuala Allianz-Ţiriac Unit. Ne concentrăm pe construirea modelului de business adaptat realităţii de azi, dar mai ales a celei de mâine. Mizăm pe activarea şi mai mult a gândirii antreprenoriale, pe flexibilitate şi accelerarea simplificării în relaţiile cu clienţii, partenerii şi angajaţii noştri“, au explicat reprezentanţii Allianz-Ţiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO