Bănci și Asigurări

Platfoma George de la BCR devine operaţională şi pentru IMM-uri, care îşi pot gestiona afacerile digital

Platfoma George de la BCR devine operaţională şi...

Autor: Roxana Rosu

26.11.2021, 10:39 200

Platforma de banking George de la BCR, folosită în ultimii trei ani de persoane fizice, poate fi utilizată acum şi de IMM-uri şi microîntreprinderi, care îşi pot deschide un cont online şi au o serie de produse şi funcţionalităţi prin care îşi pot gestiona afacerile digital.

 „Ultimii doi ani au demonstrat rezilienţa constructivă şi creativă a mediului de afaceri din România. Le datorăm enorm antreprenorilor, pentru că au ştiut să se adapteze şi au făcut acest lucru cu un efort impresionant, atât material, cât şi uman. În spatele afacerilor, care trec prin transformări existenţiale şi, în primul rând, digitale, sunt oameni cărora le trebuie un partener de drum ancorat în prezent şi conectat la viitor. Au nevoie de o platformă deschisă pentru afaceri inteligente, capabilă să le simplifice viaţa, care să le ofere flexibilitate şi viteză în luarea deciziilor ce fac diferenţa în business. Un instrument care le poate asigura transferuri mai rapide de informaţie, fluxuri de lucru mai eficiente şi servicii financiare mai rapide, fără hârtii semnate şi deplasări fizice”, a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

Prin lansarea lui George şi pentru mediul de business, Banca Comercială Română (BCR) propune antreprenorilor un portofoliu de produse şi funcţionalităţi digitale care include digital onboarding (orice antreprenor, administrator unic de companie, îşi poate deschide un cont pentru afaceri 100% online, fără să intre în contact fizic cu banca), multiprofile (asigură gestionarea în aplicaţie a contului de business, cât şi a celui personal, şi elimină nevoia folosirii de token-uri fizice sau a numerelor de telefon diferite), overdraft digital (oferă posibilitatea contractării unei linii de credit de până la 300.000 de lei, 100% online, cu un timp de aprobare de 15 minute, fără solicitarea altor documente).

În ultimul an, peste 80.000 de IMM-uri au folosit platforma în faza de testare.

Platforma George are peste 1,3 milioane de clienţi persoane fizice în România, din care  300.000 din 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO