• Leu / EUR4.9479
  • Leu / GBP5.6287
  • Leu / USD4.5594
Bănci și Asigurări

Platforma de investiţii SeedBlink şi brokerul Goldring încheie un parteneriat prin care start-upurile tech au acces la comunitatea de investitori la Bursă

Platforma de investiţii SeedBlink şi brokerul Goldring  încheie un parteneriat prin care start-upurile tech au acces la comunitatea de investitori la Bursă

Autor: Roxana Rosu

30.01.2023, 13:48 389

SeedBlink, platforma de co-investiţii în startup-uri europene de tehnologie, a încheiat un parteneriat cu brokerul Goldring pentru dezvoltarea serviciilor de investiţii financiare, diversificarea ofertelor de investiţii şi facilitarea accesului companiilor la capital.

Prin intermediul acestei colaborări, start-upurile tech care ridică runde de finanţare prin intermediul SeedBlink pot să primească un plus de vizibilitate în cadrul comunităţii de investitori Goldring.

“Am remarcat în ultimii ani o creştere semnificativă a interesului companiilor mici şi mijlocii pentru finanţare prin piaţa de capital. Avem deja un parteneriat cu BVB, iar prin colaborarea dintre Goldring şi SeedBlink ne dorim să contribuim în continuare la dezvoltarea infrastructurii pentru inovatori. Parteneriatul îl considerăm benefic atât pentru antreprenorii cu nevoie de finanţare, cât şi pentru investitori, care vor avea astfel acces la oferte publice sau plasamente private”, a declarat Andrei Dudoiu, co-fondator şi managing partner al SeedBlink.

Ambele companii sunt autorizate de ASF, SeedBlink ca societate de servicii de finanţare participativă, iar Goldring ca societate de servicii de investiţii financiare.

“Goldring susţine investitorii şi companiile din România, iar deschiderea către diferite rute de finanţare este un semn al maturizării ecosistemului. Considerăm că SeedBlink este un sprijin major pentru creşterea sectorului IT/Tech românesc. Acest parteneriat este aliniat iniţiativelor noastre precum Finants.ro în cadrul căreia facem matching-ul între solicitările clientului şi ofertele de finanţare”, a declarat Virgil Zahan, directorul general al Goldring.

SeedBlink este o platformă de investiţii de risc specializată în tehnologie, care permite investitorilor individuali să finanţeze start-upuri şi scale-upuri europene de top, alături de investitori instituţionali consacraţi. 

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9479
Diferență: -0,004
Ieri: 4.9481
Azi: 4.5594
Diferență: -0,3192
Ieri: 4.5740
Azi: 5.6287
Diferență: 0,1495
Ieri: 5.6203
Azi: 4.9695
Diferență: -0,2649
Ieri: 4.9827