Bănci și Asigurări

Platforma PayPact, care se adresează constatărilor amiabile şi despăgubirilor plătite de asigurătorii RCA, va fi lansată în primăvara anului 2021

Dan Cobeanu, CEO al PayPact

Dan Cobeanu, CEO al PayPact

Autor: Mircea Nica

14.12.2020, 00:05 327

♦ Dan Cobeanu, CEO al PayPact: PayPact se adresează doar cazului constatării amiabile pentru poliţele RCA, dar ne propunem ca în viitor să integrăm şi constatări pentru alte tipuri de asigurări, cum ar fi Casco sau Locuinţe ♦ Platforma nu va avea nevoie de aprobarea ASF, însă asigurătorul va trebui să notifice ASF la începutul colaborării cu PayPact.

PayPact, o platformă digitală care faci­li­tea­ză într-un timp mult mai scurt situaţiile de con­statare şi despăgubire în baza poliţelor RCA, va fi lansată în primăvara anului vi­itor, susţine Dan Cobeanu, CEO al PayPact. După aprobarea asigurătorului, PayPact trans­feră banii direct în contul clientului în maximum 48 de ore.

„Intenţia noastră este să lansăm PayPact în atenţia clienţilor în primăvara anului viitor. PayPact a pornit de la identificarea uneia dintre cele mai mari probleme ale industriei de asi­gurări, nevoia de a instru­men­­ta şi plăti on­line, rapid, do­­sarele de da­u­nă“, a spus Dan Cobeanu pen­tru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO