Bănci și Asigurări

Polonezii de la Innova Capital confirmă intenţia de a cumpăra PayPoint România.”Achiziţia va susţine continuarea dezvoltării serviciilor de plăţi pe piaţa locală”

Polonezii de la Innova Capital confirmă intenţia de a...

Autor: Roxana Rosu

22.10.2020, 10:40 207

Fondul polonez de private equity Innova Capital a confirmat intenţia de a cumpăra filiala din România a PayPoint şi spune că această achiziţie va susţine dezvoltarea ulterioară a serviciilor de plăţi pe piaţa locală.

Finalizarea tranzacţiei este aşteptată pentru martie 2021, după primirea aprobărilor necesare.

De la lansarea lui în 1994, fondul polonez a investit circa 1 miliarde euro în 60 de companii din 10 ţări din Europa Centrală şi de Est.

Grupul britanic PayPoint a anunţat miercuri planurile de a vinde filiala din ROmânia către Innova Capital, pentru 47 milioane lire sterline, pentru a se concentra pe dezvoltarea businessului de pe piaţa-mamă.

”Suntem încântaţi să cumpărăm o companie respectată pe piaţa românească a plăţilor. Reţeaua de terminale, parteneriatele cu retailerii şi serviciile de calitate au făcut ca PayPoint România să fie brandul preferat pe acest segment şi partener de încredere pentru retaileri şi furnizorii de servicii. PayPoint este pentru noi baza perfectă pentru a continua dezvoltarea serviciilor oferite, pentru a permite clienţilor accesul la plăţi mai sigure şi mai rapide”, a declarat Krzysztof Kulig, Senior Partner la Innova Capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO