Bănci și Asigurări

Porsche Asigurări a încasat 5,5 milioane de euro din poliţe Casco în primul semestru

Porsche Asigurări a încasat 5,5 milioane de euro din...

Autor: Adrian Dumitrache

12.08.2014, 00:00 73

Rezultatele companiei au fost impulsionate de dinamizarea pieţei auto în primul semestru, dar şi de promoţiile derulate în prima parte a anului, se arată într-un comunicat al Porsche Asigurări remis MEDIAFAX.

"La 30 iunie, Porsche Asigurări avea în portofoliu un total de 12.047 poliţe, dintre care aproximativ 2.300 au fost încheiate în primul semestru al acestui an. Avansul numărului de poliţe încheiate în primele şase luni ale anului 2014 a fost de 124% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Valoarea totală a primelor subscrise între 1 ianuarie şi 30 iunie depăşeşte 5,5 milioane de euro", se mai arată în comunicat

Poliţa CASCO intermediată de Porsche Asigurări este valabilă în întreaga Europă, fără ca titularul să fie nevoit să plătească prime suplimentare atunci când călătoreşte în alte ţări şi indiferent de compania care a emis asigurarea RCA.

De asemenea, suma maximă asigurată este de 150.000 euro pentru varianta standard.

Porsche Asigurări a intrat pe piaţa românească în octombrie 2008.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley şi Porsche.

Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank AG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO