Bănci și Asigurări

Portalul rca-ieftin.ro vinde poliţe Casco online

Autor: Adrian Dumitrache

18.09.2012, 00:02 499

Pintilie Broker de Asigurare, compania care administrează portatul rca-ieftin.ro, a lansat o aplicaţie web care le permite şoferilor să calculeze valoarea primei pentru poliţele auto facultative Casco emise de companiile Generali, Astra, Omniasig şi Euroins.

"Calculatorul Casco online compară preţurile în timp real, oferind utilizatorilor cele mai bune costuri de pe piaţă. Totodată, şoferii vor putea achiziţiona imediat poliţa dorită, care le va fi livrată gratuit, prin curier", au declarat reprezentanţii brokerului. Pintilie Broker de Asigurare deţine site-urile asiguratorii.ro şi rca-ieftin.ro şi este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de asigurări online.

Anul trecut, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime subscrise în valoare de 25 milioane de lei. Vânzările de poliţe Casco reprezintă circa un sfert din piaţa locală a asigurărilor.

Serviciul de comparare şi comandă online a poliţelor CASCO este disponibil la adresa http://www.rca-ieftin.ro/asigurare-casco

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO