Bănci și Asigurări

Poţi să ai o asigurare de sănătate la doi sau mai mulţi asigurători? Mihaela Drugă, Signal Iduna: Se poate opta pentru încheierea mai multor poliţe în acelaşi timp, însă doar cu avizarea tuturor asigurătorilor implicaţi

Mihaela Drugă, membră a directoratului Signal Iduna

Asigurarea privată de sănătate este în primul rând un instrument financiar, de aceea este important ca românii să înţeleagă impactul pe care un eveniment medical neprevăzut îl poate avea asupra bugetului lor şi al familiei şi să acţioneze responsabil.

Mihaela Drugă, membră a directoratului Signal Iduna Asigurarea privată de sănătate este în primul rând un instrument financiar, de aceea este important ca românii să înţeleagă impactul pe care un eveniment medical neprevăzut îl poate avea asupra bugetului lor şi al familiei şi să acţioneze responsabil.

Autor: Mircea Nica

15.06.2022, 16:40 243

Asigurările private de sănătate sunt un produs facultativ, prin urmare se poate opta pentru încheierea mai multor poliţe de asigurare în acelaşi timp, însă doar cu avizarea tuturor asigurătorilor implicaţi, a declarat Mihaela Drugă, membră a directoratului Signal Iduna.

„Asigurările private de sănătate sunt un produs facultativ, astfel că se poate opta pentru încheierea mai multor poliţe de asigurare în acelaşi timp, însă doar cu avizarea tuturor asigurătorilor implicaţi. Clienţii persoane fizice pot opta pentru asigurarea unor riscuri de îmbolnăvire foarte variate, de la investigaţii şi analize până la servicii de spitalizare sau oncologice, prin completarea acoperirilor oferite de asigurarea obligatorie de stat cu soluţii de la orice asigurător. Asigurarea privată de sănătate este în primul rând un instrument financiar, de aceea este important ca românii să înţeleagă impactul pe care un eveniment medical neprevăzut îl poate avea asupra bugetului lor şi al familiei şi să acţioneze responsabil“, a explicat Mihaela Drugă pentru ZF.

Piaţa asigurărilor de sănătate din România a înregistrat un trend ascendent în ultimii ani, iar companiile de asigurări au dezvoltat produse care pot acoperi diverse nevoi ale clienţilor, a mai adăugat Mihaela Drugă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO