Premierul Cioloş despre darea în plată: Guvernul susţine rezolvarea cu înţelepciune a cazurilor sociale. Dar legea dării în plată nu trebuie să fie în beneficiul unor speculatori

15 mar 2016 Autori: Liviu Popescu , Alexandru Zărnoeanu

Cazurile sociale trebuie rezolvate cu înţelepciune, dar legea dării în plată nu trebuie să fie în beneficiul unor speculatori şi nu trebuie să afecteze accesul unor tineri la locuinţe.

“Guvernul susţine rezolvarea cu înţelepciune a cazurilor sociale. Dar legea dării în plată nu trebuie să afecteze accesul tinerilor la locuinţe şi nu trebuie să fie în beneficiul unor speculatori”, a spus premierul technocrat Dacian Cioloş astăzi în cadrul unei conferinţe organizată la sediul BNR.

Alte declaraţii:

@Convergenţa reală trebuie să se vadă în gradul de dezvoltare al României. Ne-am definit adoptarea euro doar prin îndeplinirea criteriilor clasice. Trebuie să ne asumăm şi din punct de vedere politic.

@Multe proiecte legislative din anii electorali pun presiune pe buget chiar dacă ele sunt legitime. Nu spun că nu este nevoie să ajustăm pensile şi salarile. Dacă nu sunt proiecte coerente îi pot afecta pe ultimii beneficiari.

@Trebuie să avem înţelepciunea de a folosi acest moment favorabil în mod cumpătat. Să nu sărim pârlazu.  Gândire pe termen lung este necesar

 
Cuvinte cheie:
plati
, refuz
, beneficii
, cazuri
, lege
, rezolvare
, speculatori
, guvern
, premier
, sustinere
, ciolos
, acces
, locuinte
, tineri
, bnr
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide