Bănci și Asigurări

Preşedintele consiliului de administraţie al ProCredit Bank a preluat conducerea executivă

Antje Marielle Gerhol

Antje Marielle Gerhol

Autor: Anelis Baciu

26.04.2016, 00:02 398

Antje Marielle Gerhol, preşedintele consiliului de administraţie al băncii germane ProCredit Bank, a preluat de la finalul săptămânii trecute conducerea executivă a instituţiei, ea primind aprobarea BNR pentru funcţia de director general. ProCredit a rămas în primăvara anului trecut fără director general după ce Ilinca Rosetti, cea care ocupa această funcţie de cinci ani, a plecat din cadrul grupului. 

Înainte de a veni în România, noua şefă a ProCredit Bank a lucrat ca manager în Germania în cadrul ProCredit Holding, compania-mamă a băncii din România. Antje Marielle Gerhol a fost şi director responsabil de segmentul central şi est-european al Commerzbank, a doua cea mai mare bancă din Germania. Alături de Antje Marielle Gerhol din conducerea executivă a băncii mai face parte bulgăroaica Mariana Petkova, care ocupă funcţia de director general adjunct. Noua şefă a ProCredit nu are doar experienţă în banking, ci şi în consultanţă, având în vedere că a lucrat şi pentru compania Deloitte. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO