Bănci și Asigurări

Preşedinţia UNSAR ajunge la Generali după ce 19 ani a fost la Allianz-Ţiriac

Preşedinţia UNSAR ajunge la Generali după ce 19 ani a fost la Allianz-Ţiriac

Adrian Marin: Principalele obiective ale UNSAR tre­buie să fie predictibilitatea pieţei, recă­pă­tarea încrederii clienţilor şi creşterea ni­velului educaţiei financiare

Autor: Anelis Baciu

05.10.2016, 00:05 493
Adrian Marin, director general al Gene­rali, a fost ales preşedinte al asociaţiei pro­fesionale a companiilor de asigurări locale (UNSAR) pentru o perioadă de trei ani.
 
În ultimii 19 ani preşedinţia UNSAR a fost deţinută de compania Allianz-Ţiriac. Adrian Marin îl înlocuieşte astfel la con­ducerea UNSAR pe Remi Vrignaud, care a condus în ultimii patru ani compania Allianz-Ţi­riac şi care de la 1 octombrie a preluat o nouă poziţie în cadrul grupului Allianz la München. Adrian Marin lucrează în cadrul Generali, companie cu afaceri anuale de 484 de milioane de lei, de 20 de ani, iar din 2011 a preluat poziţia de preşedinte al direc­toratului.
 
El preia conducerea UNSAR într-o perioadă extrem de dificilă a pieţei de asigurări, cauzată de neînţelegerile dintre asigurători şi transportatori cu privire la tarifele poliţelor auto obligatorii (RCA). Trasnportatorii acuză asigurătorii că au majorat nejustificat tarifele în ultimul an.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.9250
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.7278
Azi:
Diferență:
Ieri: 5.7274
Azi:
Diferență:
Ieri: 5.0120