Bănci și Asigurări

PSD pregăteşte o nouă revoluţie în OUG 114. Eugen Teodorovici: Mediul de afaceri va fi foarte încântat de modificările la OUG 114. Partea socială ajunge

PSD pregăteşte o nouă revoluţie în OUG 114. Eugen...

Autor: Alina Botezatu

20.03.2019, 01:35 3893

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a pariat, marţi seara, că mediul de afaceri va fi foarte mulţumit de modificările la Ordonanţa de Urgenţă nr. 114/2018.

„Mediul economic va fi mulţumit de ceea ce urmează (modificările la OUG 114/2018)”, a spus Eugen Teodorovici, într-o emisiune la TVR 1.

Ministrul Finanţelor a pariat cu moderatorul că „mediul de afaceri va fi foarte încântat” de modificările la OUG nr 114/2018, dar nu pe demisia lui, dacă va fi infirmat de mediul de afaceri.

„Nu cu demisia. Îmi asum. Dar când vine Iohannis şi spui Tu minţi... Pe Băsescu l-aţi întrebat”, a mai spus Teodorovici.

Ministrul Finanţelor a completat că în acest an Guvernul se va concentra pe investiţii. „Partea socială este gata, pe Legea pensiilor, Legea salarizării. Ajunge. Acum economia, că dăm ajutor de stat pentru companii, că venim cu măsuri care să sprijine mediul de afaceri, că venim cu amnistia fiscală...”, a mai spus Teodorovici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO