ZF Bankers Summit 2017

Radu Gheţea, preşedinte CEC Bank: Activitatea bancară va fi influenţată de tehnologie

5 iul 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Dezvoltarea unor produse şi servicii bancare va fi absorbită uşor de către clienţii români, iar în următorii cinci ani, cel puţin în mediul urban, vor fi implementate noi servicii de către băncile care activează în România, a spus Radu Gheţea, preşedintele CEC Bank, la evenimentul ZF Bankers Summit 2017, organizat de ZF.

„Este clar că fintech-ul va avea o influenţă asupra modului în care vor fi organizate băncile în următoarea perioadă. Foarte multe produse tradiţionale, credite şi depozite, inclusiv cardurile au ajuns în zona depozitelor. Nu cred că vor fi inventate lucruri noi care să schimbe activitatea bancara, activitate care va fi influenţată de tehnologie”, a spus Radu Gheţea.

Alte declaraţii ale lui Radu Gheţea:

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
radu ghetea
, cec
, cec bank
, presedinte
, activitate
, tehnologie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide