Bănci și Asigurări

Raiffeisen a acordat un credit de 8,5 mil.euro dezvoltatorului imobiliar Oasis Retail & Development

Raiffeisen a acordat un credit de 8,5 mil.euro...

Autor: Departamentul Economic

29.06.2017, 10:40 550

Parcul de retail Prima Shops Oradea are în prezent prima faza închiriată în proporţie de 100%. Oasis a semnat de curand cu JYSK un contract pentru 1.100 mp, retailerul danez de mobilă şi accesorii urmând să deschidă magazinul din Oradea în luna august. Ceilalţi chiriaşi ai primei faze sunt CCC, Takko, Deichman, Pepco, Flanco, Noriel şi Intersport. Faza a doua va fi deschisă în toamna acestui an, urmând ca parcul de retail să însumeze 10.000 mp de spaţii moderne pentru comerţ.

Prima Shops Mangalia a fost inaugurat în vara anului trecut, în vecinătatea hipermarketului Kaufland, galeria fiind închiriată catre retailerii Deichmann şi PEPCO.

„Dezvoltarea celor două parcuri de retail din Mangalia şi Oradea am realizat-o din surse proprii. În contextul îmbunătăţirii treptate a condiţiilor de finanţare în piaţa locală precum şi a creşterii susţinute a sectorului de retail, ne-am decis sa refinanţăm această investiţie, urmând să dam curs unor noi oportunităţi de dezvoltare”, explică Klaus Reisenauer, asociat în cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

Oasis Retail are o experienţă de 14 ani pe piaţa centrelor comerciale din România, având la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafaţă de 1,5 milioane de mp de teren. Asociaţii companiei sunt Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner, implicaţi in dezvoltarea de retail atât pe piaţa locală, cât şi în Europa Centrală şi de Est. Portofoliul Oasis constă în cinci parcuri de retail sub brandul „Prima Shops”, în Roman, Reghin, Făgăraş, Tecuci şi Mangalia; trei parcuri de retail deţinute in parteneriat, sub brandul „Family Center”, in Botoşani, Giurgiu şi Râmnicu Vâlcea şi 12 magazine inchiriate catre Lidl.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO