Bănci și Asigurări

​Raiffeisen a eliminat din oferta sa depozitele pe trei luni şi a tăiat din nou dobânzile plătite persoanelor fizice

​Raiffeisen a eliminat din oferta sa depozitele pe trei...

Autor: Liviu Popescu

27.04.2016, 17:19 40184

Raiffeisen Bank, care a avut o politică agresivă de reducere a dobânzilor la depozite, a eliminat din oferta sa depozitele la termen cu scadenţa pe trei luni, indiferent de monedă.

Banca mai are disponibile în prezent oferte de economisire cu scadenţa pe şase luni, 12 luni, 18 luni, 24 de luni şi 36 de luni.

Cele mai frumoase sate din lume. Destinaţii pitoreşti, îngheţate în timp, departe de zgomotul şi agitaţia marilor oraşe. Galerie FOTO spectaculoasă

Instituţia de credit, care în februarie 2015 a decis să elimine depozitele cu scadenţa pe o lună, a diminuat săptămâna aceasta bonificaţiile pentru depozitele la termen cu scadenţe de şase şi 12 luni, care merg acum până la maximum 1%.

Decizia de eliminare a depozitelor la trei luni, una dintre scadenţele preferate ale clienţilor, poate fi pusă pe seama faptului că banca doreşte să încurajeze economisirea pe termen mai lung.

Un loc rupt din altă lume şi alt timp. Galerie foto fabuloasă cu cel mai scump hotel de pe glob. Cum arată paradisul unde fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari

Banca plăteşte pentru un depozit în lei pe o scadenţă de 12 luni o dobândă anuală de 1%, în scădere cu 30% faţă de luna decembrie, când instituţia de credite a avut precedenta ajustare a dobânzilor la depozite.

marcă privată.

Cum arată noile uniforme ale Tarom, semnate Cătălin Botezatu. Galerie FOTO

Cele mai ieftine locuri de vis unde puteţi călători. Destinaţii impresionante, la preţ redus! Galerie FOTO

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO