Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank a finanţat cu 5 mil. lei construcţia spitalului RoCordis din Timişoara, proiect care integrează toate disciplinele legate de diagnosticul şi tratamentul inimii

Raiffeisen Bank a finanţat cu 5 mil. lei construcţia...

Autor: Cristina Bellu

29.09.2022, 13:47 164

Raiffeisen Bank a finanţat cu 5 mil. lei construcţia spitalului RoCordis din Timişoara, specializat în patologii cardiovasculare la adulţi şi copii, proiect condus de doctorul Gabriel Ivănică.

Fondurile au asigurat finalizarea construcţiei şi achiziţionarea echipamentelor necesare dotării spitalului, potrivit datelor transmise joi de oficialii instituţiei bancare.

“Dincolo de finanţare şi tranzacţie, ne-am uitat la beneficiile pentru comunitate şi la faptul că nu există un astfel de spital privat în România", spune Marius Filipaş, director IMM Regiunea Banat.

Raiffeisen Bank este o bancă universală aflată în top 5 in România, care deserveşte 2,28 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.700 de angajaţi, circa 300 de agenţii în toată ţara, 1.131 de ATM-uri şi MFM-uri, o reţea de aproape 28.000 de POS-uri.