Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank a introdus autorizarea plăţilor din aplicaţia de mobil cu amprentă sau recunoaştere facială

Raiffeisen Bank a introdus autorizarea plăţilor din...

Autor: Roxana Rosu

20.02.2018, 16:29 3992

Clienţii Raiffeisen Bank pot autoriza plăţile pe aplicaţia de mobile banking prin amprentă, atât pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, cat si pentru cele pe iOS, iar pentru utilizatorii iPhone X autorizarea se poate face cu Face ID.

Clientii Raiffeisen Bank vor avea posibilitatea sa faca mai multe tranzactii in limita a 10.000 lei/zi, iar pentru confirmare va fi suficienta scanarea amprentei sau a fetei.

“Avem peste 470.000 de useri activi in aplicatiile noastre de online banking si, datorita feedback-ului primit de la ei, reusim sa imbunatatim mereu serviciile noastre digitale. In 2016, ne-am ascultat clientii si am creat primul widget prin care iti puteai verifica soldul instant, fara logare. In 2017, deja se puteau loga cu amprenta sau Face ID. Astazi, pot face o plata prin atingerea telefonului sau prin scanarea fetei, iar anul acesta vom lansa o aplicatie care va permite autorizarea 100% online, indiferent de sumele tranzactionate sau de tipul de platforma folosita: internet sau mobile banking”, spune Florin Boldescu, Head of Digital Banking.

Pentru a activa optiunile de autorizare a platilor prin amprenta sau Face ID, clienţii trebuie să actualizeze aplicatia Smart Mobile şi să accepte setarilor automate, dupa logare.

Raiffeisen Bank are peste 2 milioane de clienti persoane fizice, ia platformele digitale sunt folosite de 470.000 de clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO