Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank a primit 6.050 de cereri pentru IMM Invest, din care 1.850 au fost aprobate de bancă. Un număr de 625 de cereri au fost disbursate efectiv de Raiffeisen

Raiffeisen Bank a primit 6.050 de cereri pentru IMM...

Autor: Claudia Medrega

25.08.2020, 00:05 337

♦ Majoritatea clienţilor IMM care au luat de la Raiffeisen credite prin IMM Invest activează în domeniile transport/logistică, construcţii, producţie, retail, farma şi HORECA ♦ Aproximativ 80% dintre cereri sunt pentru capital de lucru şi 20% pentru investiţii.

Raiffeisen Bank, a şasea cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, a primit până la sfârşitul săptămânii trecute un număr de 6.050 de cereri totale de la clienţi pentru programul IMM Invest, iar dintre acestea 1.850 au fost aprobate de bancă.

Referitor la numărul cererilor pentru IMM Invest „disbursate“ efectiv de Raif­fei­sen Bank, respectiv numărul credi­telor apro­bate si virate în contul clienţilor IMM, Raif­feisen a transmis că 625 de cereri au fost dis­bur­sate de bancă, potrivit informaţiilor trans­mise de Raiffeisen Bank la solicitarea ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO