Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank pune la dispoziţia clienţilor care au credite garantate cu ipotecă un formular online, prin care pot solicita documente legate de împrumut

Raiffeisen Bank pune la dispoziţia clienţilor care au...

Autor: Roxana Rosu

27.09.2022, 13:33 211

Clienţii Raiffeisen Bank care au credite cu ipotecă pot solicita de la bancă documente în legătură cu derularea împrumutului printr-un formular online.

Astfel, clienţii pot obţine  fără a se deplasa la bancă anumite tipuri de acorduri: închiriere imobil ipotecat, comodat, înstrăinare imobil ipotecat etc.

Solicitările pot fi transmise direct pe site-ul băncii la Secţiunea Persoane Fizice / În sprijinul tău/Solicitare acorduri privind creditele în derulare.

Clienţii trebuie să fie titularii creditului pentru care se solicită acord sau aviz, datele introduse în formular să fie cele declarate în relaţia cu banca şi să fie conforme cu actul de identitate. În cazul în care datele clienţilor nu sunt actualizate în sistemele băncii, pot fi actualizate online, în aplicaţia Smart Mobile.

Raiffeisen Bank deserveşte 2,28 milioane de clienţi persoane fizice şi juridice. 

Banca are peste 4.700 de angajaţi, circa 300 de agenţii în toată ţara, 1.131 de ATM-uri şi MFM-uri, o reţea de aproape 28.000 de POS-uri. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO