Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank semnează un parteneriat cu start-up-ul local de tehnologie Keez pentru a facilita accesul IMM-urilor la soluţii de contabilitate online

Daniel Mateescu, CEO şi fondator Keez şi Raluca Nicolescu, director executiv IMM, Raiffeisen Bank

Daniel Mateescu, CEO şi fondator Keez şi Raluca Nicolescu, director executiv IMM, Raiffeisen Bank

Autor: Cristina Bellu

14.10.2019, 13:10 2934

Raiffeisen Bank anunţă încheierea unui  parteneriat cu start-up-ul local de tehnologie Keez, specializat în servicii de contabilitate digitală pentru firme mici şi PFA, care facilitează accesul IMM-urilor la soluţii tehnologice noi pentru servicii de contabilitate online.

“Pe langa operatiunile de inregistrare contabila, solutia Keez ofera firmelor rapoarte de management financiar, servicii de facturare online si administrare salariati. Astfel, clientii nostri vor putea sa se dedice mai mult dezvoltarii afacerii lor, fiind degrevati de sarcini administrative consumatoare de timp “, spune reprezentantul Raiffeisen Bank - Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM.

Keez oferă PFA-urilor şi companiilor mici, inclusiv start-up-uri, servicii de contabilitate digitală, care simplifică comunicarea dintre firmă şi contabil prin intermediul unei aplicaţii online, unde clienţii încarcă poze cu documentele care trebuie înregistrate contabil. Odată încărcate în aplicaţie, documentele ajung la experţii contabili ai Keez, care le procesează, iar ulterior clienţii pot consulta situaţia lor contabilă de pe laptop, PC, tabletă sau smartphone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO