Bănci și Asigurări

Raiffeisen Bank şi-a mutat sediul social în cea mai înaltă clădire din Bucureşti, Sky Tower

Raiffeisen Bank şi-a mutat sediul social în cea mai...
26.04.2013, 12:06 4656

Raiffeisen Bank România, a şasea instituţie de credit după activele pe 2012 a anunţat astăzi mutarea sediului social pentru administraţia centrală a băncii dar şi a subsidiarelor din grup, în cea mai înaltă clădire din Bucureşti, Sky Tower.

“Raiffeisen Bank are începând din aprilie un singur sediu central în Bucureşti, în clădirea Sky Tower, în care vor lucra aproximativ 1.700 de angajaţi. Reuşim să avem pentru prima dată în Bucureşti un singur sediu pentru administraţia centrală a băncii, dar şi pentru subsidiarele din grup”, a spus Steven van Groningen, directorul executiv al  Raiffeisen Bank România.

Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România şi una dintre cele mai moderne clădiri de birouri din Bucureşti. Localizat la intersecţia străzilor Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca, complexul Sky Tower se află la cinci minute de staţia de metrou Aurel Vlaicu şi va avea în imediata apropiere cel mai nou mall din Bucureşti, Promenada Shopping Mall.

Raiffeisen Bank a obţinut în 2012 un profit net de 88 de milioane euro, cel mai bun rezultat de pe piaţa bancară locală. Banca are o bază de 2 milioane de clienţi, persoane fizice, IMM-uri şi companii mari. La finalul anului 2012, Raiffeisen Bank operează o reţea de 525 de unităţi (543 in 2011), peste 1.100 de ATM-uri şi aproximativ 11.000 de EPOS-uri. La 31 decembrie 2012, Raiffeisen Bank avea 5.361 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO