Bănci și Asigurări

Raiffeisen a făcut în martie plăţi de peste 100 mil. lei către stat, furnizori şi parteneri. Steven van Groningen, şeful Raiffeisen: Am făcut multe plăţi înainte de scadenţă pentru a susţine mediul de afaceri

Steven van Groningen, preşedinte şi CEO al Raiffeisen Bank

Steven van Groningen, preşedinte şi CEO al Raiffeisen Bank

Autor: Cristina Bellu

03.04.2020, 00:04 2493

Raiffeisen Bank a virat în martie peste 27 mil.  lei taxe şi impozite către stat şi a făcut plăţi de aproximativ 85 mil. lei, cu 12% mai mari decât în martie 2019, către toţi furnizorii şi partenerii săi, companii în mare parte locale, cu operaţiuni în România. 

Dintre acestea 33 mil. lei, respectiv 40%, reprezintă plăţi înainte de scadenţă, potrivit datelor furnizate de instituţia bancară. 

„În această perioadă este foarte important pentru noi să-i sprijinim pe toţi clienţii, pe toţi partenerii şi furnizorii noştri, ca la rândul lor să-i poată susţine pe cei care depind de ei şi să fie păstrate cât mai multe locuri de muncă. Am făcut multe plăţi chiar înainte de scadenţă, tocmai pentru a susţine mediul de afaceri. Dacă lucrăm toţi împreună, cu responsabilitate, vom depăşi mai uşor această perioadă dificilă de criză sanitară şi economia îşi poate reveni mai repede“, spune Steven van Groningen, preşedinte şi CEO al Raiffeisen Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO