Bănci și Asigurări

Raiffeisen Leasing a ajuns la o valoare a bunurilor finanţate de 377 mil. lei la finalul anului 2020, în scădere cu 44,8%

Bob De Man, CEO al Raiffeisen Leasing

Bob De Man, CEO al Raiffeisen Leasing

Autor: Mircea Nica

18.06.2021, 20:21 230

Raiffeisen Leasing, parte a grupului Raiffeisen din România, înregistrat o valoare a bunurilor finanţate de 377 mil. lei, în scădere semnificativă cu 44,8% la finalul anului 2020, comparativ cu anul 2019, potrivit infor­maţiilor transmise de repre­zen­tanţii Raiffeisen Leasing pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

„Deşi este încă prematur să facem o evaluare a situaţiei generate de pandemia Covid-19 în piaţa de leasing, este cu siguranţă limpede pentru toată lumea că un impact semnificativ se va resimţi la nivelul pieţei şi drumul redresării va fi unul cu multe provocări şi de durată“, a spus Bob De Man, CEO al Raiffeisen Leasing, pentru ZF.

El a mai adăugat că în anul 2021 Raiffeisen Leasing va continua să acopere nevoia de finanţare existentă la nivelul economiei, pentru a susţine reconstrucţia economiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO