Bănci și Asigurări

Raiffeisen Leasing caută clienţi printre agricultori

Autor: Liviu Chiru

07.07.2011, 18:08 210

Raiffeisen Leasing, divizia de leasing financiar a RaiffeisenBank, încearcă să vândă finanţări pentru întreprinzătorii agricoli,la o dobândă calculată în funcţie de indicatorul Euribor la treiluni plus o marjă de 6,4%. Conform formulei, dobânda este înprezent de 7,98% pe an.

"Am conceput un produs de finanţare care ţine cont de specificulactivităţii agricole", spune Felix Daniliuc, directorul general alRaiffeisen Leasing.

Pot accesa astfel de finanţări firmele sau persoanele fiziceautorizate care au în folosinţă (în proprietate sau în arendă) celpuţin 250 de hectare de pământ, pentru achiziţia de maşini şiutilaje agricole.

Avansul minim este de 20% din valoarea bunului finanţat, dincare 15% la momentul semnării contractului şi 5% plătibili odată cuprima rată de capital. Plata ratei de capital se face prin minimdouă plăţi semestriale anual, iar graficul poate fi adaptat înfuncţie de activitatea clientului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO