Bănci și Asigurări

Recrutare surpriză: După ce a lucrat la EY şi la UiPath, Andreea Mihnea devine chief people officer la First Bank

Recrutare surpriză: După ce a lucrat la EY şi la UiPath, Andreea Mihnea devine chief people officer la First Bank

Andreea Mihnea, chief people officer la First Bank: Este un context special, influenţat pe de-o parte de procesele de transformare prin care trece First Bank, dar şi de situaţia generată de pandemie, pe de altă parte. Transformarea digitală este, de fapt, o metamorfoză care implică întreaga organizaţie.

Autor: Claudia Medrega

18.06.2020, 09:30 1022

Andreea Mihnea s-a mutat la First Bank în funcţia de chief people officer, după ce anterior a lucrat timp de şapte ani la com­pania de consultanţă şi audit EY şi pentru o pe­rioadă scurtă la UiPath.

Ea o înlocuieşte pe Gabriela Constantinescu, care părăseşte First Bank după aproape 20 de ani de activitate.

Andreea Mihnea are peste 20 de ani de ex­perienţă în resurse umane, activând ca mana­ger, consultant intern şi facilitator în ca­drul companiilor în care a lucrat. Ea are ex­pertiză în dezvoltarea organizaţională, trans­for­mare culturală, planificare strate­gică, pre­cum şi în dezvoltarea liderilor, managementul ta­lentelor şi coaching. A coordonat echipe na­ţionale şi regionale, în diverse configuraţii şi sectoare de activitate (servicii financiare şi profesionale, con­sultanţă IT, bunuri de larg consum), potrivit informaţiilor transmise de First Bank.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO