Bănci și Asigurări

Cum a fost relaţia companiilor cu băncile în pandemie? Monica Cristea, Electric Plus: Avem cel mai scăzut nivel al dobânzilor din toată perioada noastră de activitate şi asta ne încurajează să facem investiţii

Cum a fost relaţia companiilor cu băncile în pandemie?...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.04.2021, 17:45 92

♦ Pe viitor, compania vrea să menţină liniile de credit la acelaşi nivel contractat şi să ramburseze creditele aferente investiţiilor din 2020 - 2021.

Producătorul de tâmplărie Electric Plus din Bacău a apelat în condiţiile pandemiei de COVID-19 la aproape toate tipurile de facilităţi oferite de băncile cu care colaborează şi a accesat şi finanţări, ultimul credit, de 6 mil. euro, fiind contractat în vederea dezvoltării producţiei.

„În contextul incert al anului 2020, din martie, de la debutul crizei sanitare şi până în prezent am apelat la aproape toate tipurile de facilităţi pe care ni le-au oferit băncile cu care colaborăm: amânarea la plată a ratelor scadente, prelungirea liniilor de credit, majorarea liniei de credit, contractarea de credite de investiţii, ultimul fiind cel de 6 mi­lioane de euro pentru achiziţionarea de utilaje pentru creşterea capacităţii de producţie“, spune Monica Cristea, director economic la Electric Plus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO