Bănci și Asigurări

Revolut a ajuns la peste 1,5 milioane de clienţi în România şi 18 milioane de clienţi la nivel mondial, care realizează peste 150 de milioane de tranzacţii pe lună

Revolut a ajuns la peste 1,5 milioane de clienţi în...

Autor: Mircea Nica

12.01.2022, 09:00 895

♦ Revolut Bank a intrat în încă 10 ţări europene, operând ca o bancă în baza licenţei emise în Lituania ♦ Numărul total al ţărilor UE unde Revolut Bank îşi derulează operaţiunile ajunge la 28, inclusiv România, unde a fost lansată în martie 2021.

Revolut, fintech-ul care a ajuns la peste 1,5 mi­lioane de clienţi în România şi 18 milioane la nivel global, a intrat pe încă 10 pieţe vest-europene în baza licenţei bancare emise în Lituania, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Revolut.

Noile ţări în care Re­vo­lut va activa ca o bancă sunt Belgia, Dane­mar­ca, Finlanda, Germania, Islan­da, Lichtenstein, Luxem­burg, Olanda, Spania şi Suedia.

„Lansarea băncii pe alte 10 pieţe europene va aduce un grad mai mare de încredere şi siguranţă clienţilor noştri şi ne va ajuta să diversificăm, în viitorul apropiat, portofoliul de servicii şi produse noi oferite acestora“, a declarat Joe Heneghan, Chief Executive Officer al Revolut Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO