Bănci și Asigurări

Rezultatele competiţiei pentru conducerea Exim Banca Românească, faza 1 pe dosare. Concurenţă mare pentru poziţiile de vicepreşedinte executiv la Exim Banca Românească, de 4 pe loc: 12 candidaţi admişi luptă pe 3 poziţii de vice. Pentru funcţia de preşedinte executiv au fost doar 2 candidaţi, ambii admişi în etapa următoare

Rezultatele competiţiei pentru conducerea Exim Banca...

Autor: Claudia Medrega

30.05.2024, 00:06 5335

Ministerul Finanţelor a venit cu un proiect legislativ prin care stabileşte că membrii provizorii ai boardului Exim Banca Românească (anterior EximBank) îşi vor exercita mandatul până la autorizarea de către BNR a noilor membri desemnaţi prin procedura de selecţie ♦ Traian Halalai conduce de peste un deceniu EximBank, în timpul mandatului lui EximBank reuşind să cumpere Banca Românească şi ajungând astfel pe poziţia 8 în piaţă.

Rezultatele competiţiei pentru conducerea Exim Banca Ro­mâ­nească, faza 1 pe dosare, evi­denţiază o concurenţă mare pentru poziţiile de vicepreşedinte executiv al băncii de stat, de 4 candidaţi pe loc, în urma analizei dosarelor depuse fiind declaraţi admişi 12 candidaţi pentru această funcţie, din 15 dosare depuse, potrivit informaţiilor analizate de ZF.

Iar cei 12 candidaţi admişi luptă în etapa următoare a procedurii de selecţie pentru 3 poziţii de vicepreşedinte executiv al Exim Banca Românească.

Pe de altă parte, pentru funcţia de preşedinte executiv al băncii controlate de stat prin Ministerul Finanţelor au fost doar 2 candidaţi, ambii fiind admişi pentru etapa următoare.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro