Bănci și Asigurări

Ritter Broker, o companie de asigurări şi reasigurări, pune la bătaie 50 de cursuri gratuite de calificare în domeniul asigurărilor: Candidaţii vor avea parte de sistem de remuneraţie ce poate depăşi veniturile medii din România

Ritter Broker, o companie de asigurări şi reasigurări,...

Autor: Alexandra Cepăreanu

25.02.2019, 15:15 521

Ritter Broker, companie de asigurări şi reasigurări fondată în urmă cu aproximativ opt ani de către finanţistul Cătălin Vasile şi directorul de vânzări Alexandra Brătescu, oferă gratuit 50 de cursuri de calificare în domeniul asigurărilor şi garatează brokerilor de asigurări care vor lucra în parteneriat cu compania un sistem de remuneraţie ce poate depăşi nivelul veniturilor medii din România.

„Noi dorim să susţinem şi să încurajăm persoanele pasionate de domeniul financiar de asigurări să îşi îndelinească obiectivele, să devină brokeri de asigurări şi să îşi creeze o carieră de succes, astfel că, pe parcursul lunii Februarie şi Martie organizăm o campanie la nivel naţional prin care acordăm gratuit 50 de cursuri de calificare în domeniul asigurărilor, cursuri acreditate la nivel naţional. Aceasta sponsorizare pe care noi o facem se adresează tuturor persoanelor cu abilităţi de antreprenor care vor să îşi mărească veniturile prin vânzarea poliţelor de asigurări”, a spus Alexandra Brătescu, Director de vânzări - Ritter Broker.

Candidaţii care vor beneficia de cele 50 de cursuri vor fi aleşi în ordinea aplicării şi vor avea la dispoziţie know-how-ul companiei Ritter, licenţa şi acoperirea dată de răspunderea profesională, dar şi contractele Ritter Broker de colaborare cu asiguratorii.

„Toate acestea vor contribui la parcursul profesional şi la dezvoltarea unei cariere solide pentru cei 50 de cursanţi. În plus, lucrând ca broker de asigurări în parteneriat cu RITTER Broker candidaţii vor avea parte garantat de un sistem de remuneraţie ce poate depăşi nivelul veniturilor medii din România.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO