Bănci și Asigurări

Roxana Hidan, director adjunct al OTP Bank România: Mizăm în continuare pe extinderea reţelei de sucursale

Roxana Hidan, director adjunct al OTP Bank România

Roxana Hidan, director adjunct al OTP Bank România

Autor: Mircea Nica

24.02.2021, 00:00 622

OTP Bank România îşi continuă extinderea la nivel naţional prin deschiderea unei noi sucursale în Timişoara, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„Vedem la Timişoara un ritm susţinut al activităţii economice şi o importantă dezvoltare a iniţiativei antreprenoriale, iar prin această nouă sucursală care va funcţiona ca un centru regional de servicii şi cu ajutorul noii echipe, ne vom consolida şi extinde activităţile pe plan local. În contextul în care sectorul bancar local se obişnuieşte cu închideri şi reducerea numărului de locaţii, OTP Bank România mizează în continuare pe extinderea reţelei de sucursale.Prin strategia noastră de creştere, Apollo, urmărim simultan dezvoltarea digitală şi teritorială, valorizând experienţa colegilor noştri şi relaţia de business pe care fiecare dintre ei o construieşte cu clienţii“, a transmis Roxana Hidan, director general adjunct al OTP Bank România, divizia retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO