Rozalia Pal, economistul-şef al Garanti Bank, a plecat la Banca Europeană de Investiţii

6 oct 2017 Autor: Anelis Baciu

Rozalia Pal, economistul-şef al Garanti Bank în ultimii patru ani şi jumătate, a preluat din luna august funcţia de economist pentru România, Croaţia şi ţările non-UE din Balcani în cadrul Băncii Europene de Investiţii (BEI) cu sediul în Luxemburg, potrivit informaţiilor de pe profilul său de pe LinkedIn şi confirmate de aceasta.

Din noua poziţie Rozalia Pal va contribui la realizarea evaluărilor de risc de ţară, la efectuarea de cercetări privind creditarea, analize privind constrângerile financiare şi barierele în cale investiţiilor întâmpinate de companii, analize la nivelul firmelor, etc. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
economist
, bei
, garanti bank
, investitii
, sef
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide